EXCLUSIV I Divorțul de Alina Sorescu l-a îmbogățit! Alexandru Ciucu a dat lovitura: „Am folosit cunoștințele pe care le-am dobândit”

18 07. 2024, 22:00

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au ales să își separe drumurile în viață în urmă cu 2 ani și jumătate, când a început, practic, procesul de divorț. Au 2 fete – Carolina și Raisa – și nu reușesc să găsească numitorul comun în ceea ce privește programul celor două minore, prin urmare despărțirea oficială nu a fost parafată. În schimb, amândoi culeg roadele pe plan profesional, unde fiecare a înflorit. În timp ce artista și-a relansat cariera muzicală și se bucură de diverse colaborări, designerul deja a vândut aproape în întregime o colecție de haine pentru femei, pe care nu a apucat să o lanseze public, după cum a mărturisit în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Alexandru Ciucu pare să fie urmărit de ghinion în dragoste, mai ales că nici cel de-al doilea mariaj al său, cel cu artista Alina Sorescu, nu a avut un final fericit. Cei doi foști soți nu reușesc să se înțeleagă asupra programului care le vizează pe fiicele lor – Raisa și Carolina, pentru că designerul vrea program alternant – câte o săptămână la fiecare părinte, în timp ce artista consideră că unul stabil este mult mai benefic pentru fete. Prin urmare, procesul de divorț se prelungește cu noi termene.

În schimb, pe plan profesional, atât Alina, cât și Alexandru nu au de ce să se plângă. Creatorul de modă a urmat diverse cursuri în străinătate, dorindu-și să aprofundeze tainele modei. Acesta ne-a mărturisit că niciodată nu a luat în calcul să se stabilească în altă țară, nici la început de drum și nici acum câțiva ani când a fost în Franța.

“La 25 de ani plecam la Milano și începeam studiile de modă, am stat aproape doi ani. De când am plecat știam că o să mă întorc, eu am plecat la Milano și ulterior, acum câțiva ani, la Paris, ca să învăț și să fac aici ceea ce am învățat acolo, pentru că am avut privilegiul, ocazia să am ca și familie o situație bună aici. Am folosit cunoștințele pe care le-am dobândit acolo ca să îmbunătățesc ceea ce făceam aici deja. Adică la mine nu a fost niciodată un gând de a pleca și poate de a rămâne nici la Milano și nici la Paris”, a spus, pentru CIAO.RO, fostul soț al Alinei Sorescu.

Alexandru Ciucu: “Este următorul capitol al dezvoltării mele profesionale”

S-a lansat în showbiz ca și creator de modă specializat pe ținute masculine, dar și-a extins afacerea și pentru segmentul feminin. Mai mult, cele două fiice au beneficiat deja de primele ținute personalizate, iar creativitatea lui Ciucu se pare că nu se va opri aici.

“Absolut. Nu numai că mă gândesc, dar le-am și făcut. De exemplu, de 8 martie, le-am făcut câte o rochiță pe care fetele mele au purtat-o cu plăcere, lucru care m-a bucurat. Mai mult, lucrez la o colecție de damă pentru că este următorul capitol al dezvoltării mele profesionale, la care visez de ceva timp și durează de ceva timp să fac această colecție, pentru că vreau să iasă bine. Și știi cum e, prima oară e cel mai complicat, așa cum te lansezi, așa te ține lumea minte”, a spus, pentru CIAO.RO, Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu: “Colecție de damă nu este lansată public, dar este aproape vândută”

Planul este ca noile creații să fie prezentate public anul următor, însă piesele vestimentare au fost treptat – treptat achiziționate. Mai exact, clienții lui Ciucu au venit împreună cu soțiile din dotare, iar acestea au descoperit, în premieră, piesele vestimentare care le erau destinate. Prin urmare, ALexandru Ciucu a dat lovitura pe plan profesional, creațiile lui fiind la mare căutare.

“Colecția de damă nu este lansată public, dar este aproape vândută, pentru că am făcut-o, am tot așteptat un moment bun să o lansez, până când s-o lansez a fost cumpărată bucată cu bucată de cliente care veneau acolo ca și soțiile clienților mei. Și văzându-le, au zis: “Astea sunt de vânzare?” Da, sunt de vânzare”, a precizat Alexandru Ciucu.

Foto: Instagram